HBJ-fietsen biedt de mogelijkheid om fietsen te huren voor een dag, een weekend of zelfs een hele week. Het huren van een fiets is een uitstekende optie voor mensen die een dagje op pad willen, maar geen eigen fiets tot hun beschikking hebben. Wij beschikken over tien elektrische fietsen voor de verhuur. Onze fietsen zijn van goede kwaliteit en worden regelmatig onderhouden, zodat u veilig en comfortabel kunt fietsen. Met de accu kunt u ruim 100 kilometer fietsen op de normale stand, u krijgt de accu uiteraard vol mee.

Daarnaast is het belangrijk om de huurperiode goed af te stemmen op uw behoeften. Een daghuur is bijvoorbeeld geschikt als u een dagje op pad gaat, terwijl een weekend- of weekhuur beter past bij een langer verblijf. Onze tarieven zijn scherp geprijsd en we hanteren verschillende tarieven voor de verschillende huurperiodes. Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste fiets en bij het afstemmen van de huurperiode.

Kortom, het huren van een fiets bij onze fietsenzaak is een uitstekende optie voor een dagje op pad of voor een langer verblijf. Wij bieden goede kwaliteit fietsen tegen scherpe tarieven! Neem contact met ons op voor de prijzen en de mogelijkheden.