HBJ-fietsen biedt een ruim assortiment aan nieuwe elektrische fietsen van Altec en Vogue. Daarnaast beschikken we over een selectie omafietsen, transportfietsen en kinderfietsen van Altec en Spirrit. Het kopen van een fiets is een investering waarbij het belangrijk is dat de fiets goed bij u past en voldoet aan uw wensen en eisen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij het kopen van een fiets zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om te weten waarvoor u de fiets wilt gaan gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld lange afstanden afleggen of juist korte afstanden in de stad? Gaat u de fiets gebruiken voor woon-werkverkeer of voor recreatief gebruik? Op basis van uw wensen en eisen kunnen onze medewerkers u adviseren welk type fiets het beste bij u past.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de maat en het frame van de fiets. Een goed passende fiets zorgt voor meer comfort en voorkomt lichamelijke klachten. Onze medewerkers helpen u graag bij het bepalen van de juiste maat en het juiste frame.

Ook de accessoires zijn belangrijk bij het kopen van een fiets. Denk bijvoorbeeld aan een fietsbel, verlichting, fietstassen en een fietspomp. Wij bieden een ruim assortiment aan accessoires en kunnen u adviseren welke accessoires het beste bij uw wensen en eisen passen.